Brisk Blue



Vårnytt

Jag kollade nyss på Teresa Grundins blogg. Hon visade lite nya produkter som loreal ska få in till våren.
Jag har aldrig varit något stort fan av loreal's basprodukter, speciellt inte true match foundationen. 
Men de här verkade faktiskt rätt intressanta. Det kommer ut i en serie med primer, foundation och concealer. 
Jag måste säga att jag är mest nyfiken på concealern. 



Länk till Teresas inlägg. Bilden är lånad därifrån

Tävling...

Den första sminkbloggen jag började följa var Hiilens. Hon är verkligen fantastiskt duktig och jag har fått massvis med inspiration från henne. Nu har hon en tävling på hennes blogg där hon lottar ut lite fina grejer. Helt klart värt att ni kikar in! 



Länk till tävlingen

Teenage Dream

Hej! 
Idag blev jag inspirerad av Katy Perry. Hon har alltid så fin makeup. Oftast ganska simpel. Mycket fransar och någon sorts rosa läppar. Jag hittade en bild som jag utgick ifrån.
http://www.makeupgeek.com/wp-content/uploads/Katy-Perry-Gold-Eyes.jpg

Och såhär blev resultatet: 









Och jag måste bara säga, Jag råkade nyss bli kär i det här nagellacket... 


http://ecx.images-amazon.com/images/I/31cyC1GC12L._SL500_AA300_.jpg

OPIs Teenage Dream. HUR fint??

MUS


I torsdags var jag på makeup store och blev sminkad. Då fick jag ju också såklart välja lite produkter. Så jag tänkte visa vad det blev.




Sensitive Foam Cleanser - Deras ansiktiscleanser. Det lilla jag har hunnit testa den har den varit jättebra. Den luktar fräscht och huden känns ren och mjuk.

Liquid Foundaiton - En oljebaserad foundation som passar till torr hy. Den är halvtäckande och känns inte mycket på huden. Men det är lite för tidigt att säga om jag riktigt gillar den eller inte. 

och till sist... 
Cake Eyeliner - Åhh, jag älskar redan den. Jag var lite skäptisk innan eftersom jag har haft cake eyeliners som mest har blivit lite grå. Men den här går verkligen att få extremt svart och man får bestämma konsistensen själv.

Gum Pink

NOTD- Elfs Gum Pink

Driving to the corner where I hope you are..

Hej!
Jag blev så less här i veckan när jag hade målat naglarna. Jag hade fixat dem med överlack och hela köret. Dom va nästan perfekta. Men på morgonen när jag vaknade dagen efter va naglarna helt mönstriga, ihopkladdade ni vet.. Inte alls kul.

Jag hade hört mycket bra om Seche Vite. Topplacket som skulle få nagellacken att torka på ett kick. Jag har dock varit lite skeptisk. Speciellt eftersom det kostar en del. Men jag bestämmde mig för att köpa det.

Jag provade det igår och jag måste bara säga att det är helt fantastiskt. Det får naglarna att bli glansiga och fina. Utan några märken i sig. Och det torkar hur snabbt som helst. I vanliga fall brukar mina nagellack inte bli genomtorra på flera timmar.


Ja, så jag måste helt klart säga att jag rekomenderar detta topplack.                                                                 Det är värt varje krona för hur fint resultatet blir.


Jag köpte mitt på Kicks, 129kr.

Helt Enkelt!


Youtube

Prince Of Nothing Charming

Hej!
Det här är mitt första inlägg. Jag tänkte försöka börja sminkblogga. Det är ett av mina stora intressen och varför inte liksom. Jag håller fortfarande på att få till designen så håll till godo.
Jag är inte så van att ta sminkbilder så förhoppningsvis blir de bara bättre och bättre.
Men här kommer i alla fall min sminkning från idag.
RSS 2.0